Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Εξελίξεις

Τα νέα από το μέτωπο δεν είναι ενθαρρυντικά.

Μερικοί ίσως το γνωρίζετε, παρέδωσα πριν λίγους μήνες το κείμενο του δεύτερου βιβλίου των Γιων της Στάχτης στις Εκδόσεις Πατάκη. Αν και δεν το απορρίπτουν, αυτή τη στιγμή οι συγκυρίες είναι τέτοιες ώστε αδυνατούν να το εντάξουν στο εκδοτικό τους πρόγραμμα. Εξετάζω και εναλλακτικές, πέρα από το να περιμένω να δω αν τα πράγματα θα αλλάξουν στο προσεχές μέλλον προς το ευνοϊκότερο.


Μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω, εσείς μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κριτική που δημοσίευσε το diavasame.gr για το «Κοράκι σε άλικο φόντο» ή να αναζητήσετε το επετειακό100ο τεύχος του περιοδικού Mystery, το οποίο ανάμεσα σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα, λογοτεχνικά και άλλα, περιείχε και μια συνέντευξή μου (κυκλοφόρησε στην αρχή του έτους, αλλά θα το βρείτε ακόμα σε αρκετά περίπτερα ή πρακτορεία Τύπου).

1 σχόλιο:

zekia είπε...

Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το βιβλίο σας και δηλώνω ήδη ενθουσιασμένη! Χαίρομαι πολύ που ανακαλύπτω πως υπάρχουν Έλληνες συγγραφείς στο χώρο του φανταστικού, ανθρώπους που το γνωστό "κλίμα" της χώρας μας δεν καταφέρνει να κάμψει την δημιουργικότητα και την φαντασία τους. Εύχομαι η περιπέτεια με την έκδοση του επόμενου βιβλίου να έχει αίσιο τέλος. Καλή δύναμη :)